skip to Main Content

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

kursus i Cannes for Færøske Filmfolk

31/10/2019 - 08:00 - 17:00 WET

Cannes film festival er ikke bare den berømte røde løber og konkurrence film. Cannes Film Festival er en svær festival at navigere i og det er en af filmbranchens helt store platforme når det handler om financiering, salg, køb, netværk og meget andet.

I 2020 løber festivalen fra d. 12 – 23 maj og vi har fået en unik mulighed for at invitere en mindre gruppe filmfolk fra Færøerne og sammensætte et program over 3 dage. Programmet vil blive tilrettelagt således at du vil blive introduceret til hele festivalen og få en indsigt i hvordan man kan bruge festivalen og samtidig få en unik mulighed for at mødes med den internationale Film branche.

Vores program afvikles fra mandag sen eftermiddag (omkring kl. 18.00 så I kan nå at ankomme) – 22. maj (hjemrejse 23 maj)

Programmet bliver først sammensat i begyndelsen af det nye år men vi inviterer professionelle branchefolk, institutioner/organisationer/fonde, der kan tale om co-produktion, financiering, presse, festivaler, salg og markedsføring.

Programmet henvender sig til Færøske filmfolk der ønsker en bedre forståelse for hvordan festivalerne arbejder og hvordan film realiseres fra idé til lærred. Man behøver ikke at være producer for at få udbytte af programmet. Alle filmfolk der ønsker en større forståelse for hele filmmarkedet kan søge.

Vi holder til i en rummelig og meget centralt placeret lejlighed.

Det er MEGET dyrt at opholde sig i Cannes så traditionen er at man “presser sig sammen”. Det vil også være relavant i vores tilfælde. Vi kan ikke til byde seng og eget værelse men hvis du har mulighed for at medbringe madras og sovepose har vi husrum og moderne bad. Måltiderne laver vi i fællesskab.

Praktisk info:

I skal selv betale for flyet

I skal betale dkk. 500 som vi bruger til mad

Det er gratis at akkreditere sig Cannes Film Festival

Bus fra lufthavnen i Nice til Cannes koster omkring 14 € hver vej.

 

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig så kontakt mig på tina@filmshus.fo eller ring 522233

Details

Date:
31/10/2019
Time:
08:00 - 17:00
Back To Top